Bitcoin-priset är på väg till nivåer över $ 10 000 förr eller senare enligt flera hausseartade analytiker.

Det är en underdrift att säga att de senaste veckorna har varit tuffa på cryptocurrencies, särskilt Bitcoin. Efter att ha vunnit dragkraft mot $ 9 800 dollar sjönk BTC / USD förra veckan tillbaka till områden under $ 9 000. På fredagen likviderades miljoner Bitcoin- långa positioner.

Återhämtningen har sedan dess varit tråkig när Bitcoin tyckte att det var en uppåtgående uppgift att upprätthålla vinster över $ 9 200. I skrivande stund handlar BTC / USD 9 186 dollar

Många analytiker och handlare tror att Bitcoin Evolution har potential att nå nivåer över $ 10 000 förr eller senare. Vid låsning av dessa nivåer över $ 10.000 kan den största kryptot få fart på högre områden med vissa som säger “nya höjder” är möjliga. Macro BTC, en pseudonym analytiker är en av tjurarna som ser Bitcoin stiga över $ 13 000.

Makro BTC-sammanhang: tror fortfarande att vi är på väg mot $ 13 000 på lång sikt. Massiv likviditetspool runt 10,5k, priset tenderar att besöka de förr eller senare.

En annan kommentator skrev i början av juni att ”BTC mycket nära att explodera. Brytning över $ 10 500 skulle bryta en över 2 år symmetrisk triangel, 11 månader bredd kil, 8 månaders horisontellt motstånd.”

Börja få en stabil garanterad inkomst med hjälp av den unika RJV12-algoritmen. just nu!

Bitcoin är för närvarande dött i sin återhämtning på grund av att de tekniska indikatorerna är nästan rörliga. RSI nivåer till exempel något under genomsnittet. Uppåtgående rörelse har blivit svårt. Därför kommer BTC / USD sannolikt att vidta en sidohandelsåtgärd på kort sikt.

MACD bekräftar för närvarande handeln i sidled med sin sidolånga rörelse på mittlinjen. Konsolidering är inte helt en dålig sak för Bitcoin eftersom det skulle göra det möjligt för köpare att samla, få styrka och balans för ytterligare en fullskalig attack på 10 000 $.